Psychologisch consulent en klinisch psycholoog i.o.

Samen stilstaan bij wat jou beroert, beweegt of beklemt.

Bij Constance kan je terecht voor de begeleiding en ondersteuning tijdens individuele therapie(trajecten) en wordt er ook preventief samengewerkt. Op aanvraag kan er ook een diagnostisch proces opgezet worden.

Een afspraak maken staat vrij, na een doorverwijzing door een arts of op eigen initiatief.

Constance Bresson

Statiestraat 135,
2070 Zwijndrecht

constance@z-center.be
03/334.49.66

Maak een
afspraak

– reserveren –

Leer Constance
kennen

– meer info –

Bekijk de
tarieven

– begeleiding –

“Begeleiding binnen Z+ Center gebeurt steeds in een multidisciplinair kader. Een mogelijk overleg met de arts en de samenwerking met andere disciplines, vormen voor mij een meerwaarde. Het zorgt voor een heldere en meer volledige kijk op de begeleiding.”

–  Constance

Veel gestelde vragen

Afspraak maken

Je kan zowel een afspraak maken na verwijzing door arts of op eigen initiatief. De afspraak kan je maken via deze link.

Wat zijn de tarieven?

Tarief: €60,- per sessie (60 minuten); cash of payconiq

Een kort overleg, telefonisch of per mail, is bij de begeleiding van de cliënt inbegrepen. Als er toch wat meer tijd nodig is (> kwartier), wordt er een afspraak gemaakt.

Betalingen

Betalingen gebeuren per sessie, bij voorkeur via een QR code van de Bancontact App (Payconiq).
Cash betalen is ook mogelijk. Er is helaas nog geen mogelijkheid tot terugbetaling voor houders van een bachelordiploma in de toegepaste psychologie.

Afspraak annuleren

Indien er door overmacht een reden mocht zijn waarom je de afspraak moet verzetten of annuleren, dan dien je minimaal 48 uur op voorhand te annuleren, telefonisch of per mail. Verwittig je niet of is het korter dan 48 uur, dan wordt de sessie aangerekend.

Helaas dienen we deze voorwaarden te hanteren om een lange wachttijd voor anderen en misbruik van het verplaatsen van afspraken te voorkomen.

Maak kennis met onze psychologisch consulent en klinisch psycholoog i.o., Constance

Al vroeg bleek dat Constance geboeid was door menselijk gedrag. Vanuit haar interesse in psychologie, startte zij in 2018 met de professionele bacheloropleiding in de toegepaste psychologie. Deze opleiding combineert het vergaren van wetenschappelijke kennis met het opdoen van klinische praktijkervaring in het begeleiden en ondersteunen, maar ook in het preventief aan de slag gaan.

Zo deed Constance als stagiaire onder meer ervaring op in de gerontopsychologie. Daarnaast heeft ze haar eindstage volbracht binnen de afdeling voor verslaving/dubbeldiagnose van het Psychiatrisch Ziekenhuis Broeders Alexianen te Boechout. Vanuit een uitgesproken gedrevenheid en leergierigheid, besloot ze zich na haar afstuderen nog verder te verdiepen en vatte in 2022 haar masteropleiding in de klinische psychologie aan, aan de Vrije Universiteit in Brussel.

Bij Constance kan je terecht voor begeleiding en ondersteuning, maar wordt er ook preventief samengewerkt. Op vraag kan er ook een diagnostisch proces opgezet worden.

Naast haar rol binnen Z+ Center, staat Constance in voor de ambulante begeleiding van volwassenen en ouderen met een verslavingsproblematiek binnen het Centrum voor Geestelijke Gezondheid VAGGA te Antwerpen.