Sport

Wij helpen je terug beter in je vel te laten voelen!

Vanuit de visie ‘movement as medicine’ geloven we er sterk in dat meer beweging en krachttraining onder begeleiding niet kunnen ontbreken in een gezondheidstraject. Minder klachten, minder snel buiten adem zijn, wat sterker worden, meer vertrouwen krijgen in je lichaam, gewicht verliezen of spieren bijkrijgen, … klinkt goed, niet?

Ma-Vrij:
09:00–12:30
14:00–18:30

Statiestraat 131,
2070 Zwijndrecht

sport@z-center.be
03/252.80.01

Ontdek onze
aanpak

– Sportcoach-

Wat zijn
de tarieven?

– Ontdek –

Maak een
afspraak

– check-in –

Een lichaamsanalyse als basis voor betere prestaties

Als topsporter heeft je lichaam andere noden dan wanneer je recreatief sport. Door je lichaam te leren kennen en het te voorzien van de juiste voedingsstoffen kan je op een gezonde manier fysieke inspanningen leveren. Onze sportdiëtiste gaat jouw challenge mee aan, of je nu je conditie wat wilt opkrikken of aan topsport doet. 

Onze aanpak

Stap 1: Check-in

Tijdens een intakegesprek bepalen onze apothekers de meest doeltreffende begeleiding voor jou. We houden daarbij rekening met je eventuele medische voorgeschiedenis, je huidige levensstijl en je verwachtingen.

Stap 2: Intake + Beweegsessies

Alles start steeds vanuit een eerste kennismaking en intake. Hierbij wordt er gekeken naar de doelstellingen, blessure geschiedenis, huidige situatie en mogelijkheden. Deze kennismaking geeft dan ook een idee of er een goede klik is met de coach, wat toch erg belangrijk is in een beweegtraject met persoonlijke begeleiding.

Zie je het zitten om er samen in te vliegen? Dan zal er vervolgens een bewegingsscreening worden afgenomen om te kijken naar jouw mobiliteit, stabiliteit en kracht.

Een professionele beweegcoach/trainer zal in trainingen van 60min met jouw aan de slag gaan, aangepast op de zaken die in de intake naar voren kwamen.

Stap 3: Check-up

Indien je wenst bespreken we op regelmatige basis je progressie en evalueren we waar het goed gaat en waar je nog mee worstelt. Dit zijn ook momenten waarop we bijsturen en je smaakplan eventueel kunnen aanpassen volgens je noden.

Maak kennis met Nick, personal trainer bij TRACE en partner van Z+ center.

Nick is als licentiaat LO en master in training en coaching de ideale partner om jouw fysiek te begeleiden naar de beste versie van jezelf. Met de leuze ‘You only have one body’ ben jij bij TRACE op de juiste plaats! Beweging integreren in een totaalverhaal bij het zorg dragen voor lichaam en geest is het doel. Met zijn enthousiasme en persoonlijke aanpak zal Nick mogelijks de beweegkriebels doorgeven.

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus

Hoe gezond ben jij? Doe onze gratis test!

Kom te weten hoe je je huidige levensstijl een boost kan geven!