Personal trainer

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Als bewegingsdeskundige ligt de spreuk “een gezonde geest in een gezond lichaam” nauw aan het hart en daar zet hij dan ook 100% op in. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde manier in beweging te brengen en te houden.

Statiestraat 135,
2070 Zwijndrecht

info@z-center.be
03/334.49.79

Ontdek onze
aanpak

– Sportcoach-

Waarom een
bewegingscoach

– Ontdek –

Maak een
afspraak

– tot snel! –

Een lichaamsanalyse als basis voor betere prestaties

Als topsporter heeft je lichaam andere noden dan wanneer je recreatief sport. Door je lichaam te leren kennen en het te voorzien van de juiste voedingsstoffen kan je op een gezonde manier fysieke inspanningen leveren. Onze sportdiëtiste gaat jouw challenge mee aan, of je nu je conditie wat wilt opkrikken of aan topsport doet. 

Wat is er mogelijk?

LESSEN / GROEPSLESSENDuurtijdPrijs
Intake
In dit eerste half uur gaan we samen kijken wat je lichaam nodig heeft en in welke staat het zich momenteel bevindt. We beginnen met het bespreken van uw doelen en eventuele klachten die u ervaart. Daarna gaan we ook enkele metingen uitvoeren om zo je persoonlijke aandachtspunten te weten te komen. Hierna kijken we samen hoe het verdere verloop van het eventuele traject zal plaatsvinden.
30 min.Gratis
Personal training (1 op 1 training)
Samen werken naar de beste versie van jezelf! Binnen deze sessies kijken we naar je specifieke noden, zowel op sportief vlak als alle externe factoren die we kunnen aanpakken. Dankzij de brede opleiding kan de inhoud van deze sessies op verschillende manieren ingevuld worden, van boksen en krachttraining tot ademhaling en relaxatie.
1 uur€65
Performance training (1 op 1 training)
Het doel van deze trainingen is je fysieke eigenschappen verbeteren in functie van je sport. Binnen deze trainingen ligt de focus op prestatiebevordering, maar dit kan op alle mogelijke vlakken. Naast krachttraining gaan we ook preventief aan de slag om blessures te vermijden en gaan we de coördinatie, snelheid en explosiviteit verbeteren.
1 uur€65
Postrevalidatie training (1 op 1 training)
Zijn jouw beurten bij de kinesist op, maar zou je graag nog wat verder trainen om jouw specifieke klacht helemaal te verhelpen? De post-revalidatietrainingen zijn bedoeld om jouw lichaam weer in een optimale staat te brengen.
1 uur€65
Personal training in groep (2-3 personen)
Gebruik een partner, vriend, kennis of familielid als extra motivator. Deze trainingen zijn bedoeld om de best mogelijke versie van jezelf te worden. Tijdens deze sessies staat variatie centraal. Op alle mogelijke manieren werken we aan een gezonder lichaam. Enkele zaken die aan bod zullen komen zijn: mobiliteit, uithouding, ademhaling, basiskracht en coördinatie. Prijs is voor 2 personen. Per extra persoon €20/pers./uur.
1 uur€100
BEURTENKAARTEN*Training / Performance /
Postrevalidatie (1 op 1)
Small group
training (2 op 1)
5 beurtenkaart*€325,00 (€65,00/sessie) €225,00 (€45,00/sessie)
10 beurtenkaart*€600,00 (€60,00/sessie)€400,00 (€40,00/sessie)
Andere op aanvraag

Eventuele acties zijn niet cumuleerbaar.

* Een beurtenkaart staat op naam en kan niet doorgegeven worden.
* Bestellen van een beurtenkaart kan tijdens je eerste afspraak bij mij ter plaatse of telefonisch op 03 334 49 73.