Bedrijven 

‘Gezonde’ samenwerkingen 

Meetingroom / Kabinet / Flexzone / Keuken / Vergaderzaal

Z+ Center is er voor iedereen, dus ook voor bedrijven. We zijn altijd bereid tot ‘gezonde’ samenwerkingen. Hiervoor mag je ons steeds contacteren.

Wil je onze plek bezoeken en zien wat we voor je kunnen doen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Zoek je nog een ruimte voor een vergadering, event, workshop of zelfs een vast kabinet voor enkele of meerdere dagen? Het kan allemaal zolang er beschikbaarheid is. Ook hiervoor mag je ons steeds contacteren of neem al eens een kijkje hier verder op de website of in onze tarievenfolder hieronder.

Ma-Vrij:
09:00–12:30
14:00–18:30

Statiestraat 133 – 139,
2070 Zwijndrecht

info@z-center.be
03/334.49.79

De winter komt eraan!

De winter komt eraan!

De winter komt eraan! Alles over COVID-19 vaccinaties en griepprikken

De koude wintermaanden staan weer bijna voor de deur, en samen met de winter komt dit jaar ook weer het langverwachte COVID-19 vaccinatieprogramma.

Lees meer
De eerste schooldag!

De eerste schooldag!

Het is bijna weer zover: de eerste schooldag!

De boekentassen staan al klaar, de kleertjes zijn al uitgekozen, de fiets is opgeknapt. Het enige wat ons nog rest te doen is… de brooddoos klaarmaken!

Een gezonde brooddoos samenstellen kan uitdagend zijn: je kind lust misschien niet alles, je hebt even geen inspiratie of je kan er ’s ochtends geen tijd voor vrijmaken.

Lees meer
Loopanalyse

Loopanalyse

Streef je naar betere prestaties, minder blessures en een verbeterde loophouding? Bij Z+ Center kun je rekenen op een deskundige loopanalyse die je helpt je hardloopdoelen te verwezenlijken. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint met hardlopen, een loopanalyse is een waardevol instrument om inzicht te krijgen in je loophouding en looptechniek. Bij Z+ Center kan je afspraken maken voor je loopanalyse met professionele trainers die een diepgaande expertise hebben op het gebied van biomechanica en hardlopen.

Lees meer