Waarom preventieve gezondheid mijn passie is.

Terug naar overzicht

Waarom preventieve gezondheid mijn passie is? (En waarom jij dit ook zou willen overwegen?)

Gezondheid is een onderwerp dat ons allemaal raakt. Maar wat mij écht inspireert, is niet alleen het oplossen van klachten die we vandaag hebben, maar vooral het voorkomen dat ze überhaupt ontstaan. Ik ben David Jacobs, mijn passie voor preventieve gezondheid is ontstaan uit de overtuiging dat we niet hoeven te wachten tot we ziek worden om actie te ondernemen. Sterker nog, ik geloof dat door actief te werken aan onze gezondheid, we een gelukkiger en energieker leven kunnen leiden.

In mijn werk als consultant probeer ik deze mindset door te geven aan mijn klanten, vrienden, familie en iedereen in mijn omgeving. Preventieve gezondheid en consultancy lijken misschien twee aparte werelden, maar voor mij vormen ze een perfecte combinatie. Bij elk project, of het nu gaat om businessadvies of strategische begeleiding, probeer ik altijd de nadruk te leggen op welzijn – niet alleen binnen het bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak. Want een gezond team is een productief team, toch?

Samen met Lobke, Karla, Bjorn en mezelf hebben we de kans gekregen om dit idee verder vorm te geven door de oprichting van Z+ Center. Een plek waar we vanuit een vernieuwende aanpak mensen écht willen helpen. En wat deze reis nog specialer maakt, is de steun van Colruyt Group. Deze samenwerking opent zoveel deuren en mogelijkheden om meer mensen te bereiken met onze visie: een aanpak die verder gaat dan het wegwerken van symptomen, maar die luistert naar jouw verhaal.

Wat maakt Z+ Center uniek? Het draait niet om winst, het draait om jou. Door gebruik te maken van innovatieve tools en opleidingen, kijken we naar de oorzaken van klachten en werken we preventief aan jouw gezondheid. Niet alleen voor nu, maar voor de lange termijn. Hoe geweldig is dat?

Dus als je twijfelt om eens goed naar je gezondheid te laten kijken, dan wil ik je die twijfel nu wegnemen. Iedereen verdient het om zich energiek en gezond te voelen, en daar kunnen wij je bij helpen. De trajecten die we aanbieden zijn op maat gemaakt, en ik ben ervan overtuigd dat ze een positieve impact op jouw leven zullen hebben.

Zet die stap en laat je gezondheid en energieniveau groeien! Je verdient het.

 

Gezonde groeten David Jacobs

 

Ontvang ons digitaal gaZetje (nieuwsbrief).

Blijf op de hoogte van de laatste leefstijl weetjes en events in ons Z+ Center.