Audioloog

Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. 

Uw oren, ze maken het leven mooi. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

Britt Mettepenningen

Ma, woe, do & vrij
09:00–12:30
13:30–17:00

Statiestraat 135,
2070 Zwijndrecht

info@z-center.be
03/334.49.79

Hoor-
oplossing

– hoorcentrum –

Gehoor-
bescherming

– oordoppen –

Test uw
gehoor online

– START DE TEST –

Maak een afspraak

Heeft u het gevoel dat u niet meer alles hoort en verstaat?
Het hoorcentrum van Lapperre is er voor jou elke maandag, woensdag en vrijdag bij Z+ Center! Maak gerust een afspraak.

Onze aanpak

1. Kennismaking & hoorprofiel

Bij de eerste afspraak in ons hoorcentrum maakt u kennis met Britt, de audioloog bij Z+ Center. U gaat in gesprek over de klachten en problemen die zich voordoen in uw dagelijks leven. Uw gehoor wordt uitgebreid getest en het resultaat wordt besproken. Ook de mogelijke hooroplossingen komen, indien van toepassing, ter sprake.

2. Keuze van uw hooroplossing

Wanneer er sprake is van gehoorverlies (en/of oorsuizen) kunnen hoortoestellen een grote meerwaarde bieden. Bij Lapperre vindt iedereen een hooroplossing die perfect bij hem of haar past. Uw voorkeuren van model, mogelijkheden en prijs staan hierbij centraal. Samen zoeken we een hoortoestel op jouw maat. Een vrijblijvende proefperiode geeft u de mogelijkheid de hoortoestellen uit te proberen.

 

3. Uw eerste ervaringen, controle & fijnafstelling

Samen met Jolien bespreekt u tussentijds uw ervaringen met de nieuwe hoortoestellen. Tijdens deze afspraak horen we graag wat er goed gaat, en wat beter zou kunnen als het gaat om geluidskwaliteit, het verstaan van gesprekken en het draagcomfort. Op basis van uw persoonlijke ervaringen en wensen zal Jolien de instellingen van uw hoortoestellen bijregelen en verfijnen waar nodig.

4. Evaluatie en aankoop van de hoortoestellen

Wanneer u volledig tevreden bent, ronden we uw proefperiode af. Als u overgaat tot de aankoop van uw hoortoestellen, zal Jolien zorgen voor de administratieve opvolging van uw dossier.

5. Service & nazorg

Zowel tijdens de proefperiode als na aankoop kunt u bij ons steeds terecht voor een bijregeling, onderhoud of nazicht van uw toestellen.

Hoe onderhoud ik mijn gehoortoestel?

Maak kennis met Britt, de audioloog bij Z+ Center.

In ons Lapperre hoorcentrum neemt onze audiologe, Britt, de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

Wat is gehoorverlies?

Wat is gehoorverlies?

Gehoorverlies ontstaat door een beschadiging van de haarcellen in het slakkenhuis in het binnenoor. De haarcellen in het binnenoor geven …

Lees meer