Stap voor stap naar een betere leefstijl

Schrijf je in voor onze ‘Yoboo Health Scan’

– Digitale vragenlijst levensstijl & energieniveau
– Jouw lichaamssamenstelling in kaart (dashboard)
Tips waar je direct mee aan de slag kan
Plan van aanpak

Leer je lichaam écht kennen.

Met innovatieve toestellen, krachtige tools en bloedtesten worden jouw unieke gezondheidsparameters in kaart gebracht. Door bewuster om te gaan met je lichaam en vooral door de juiste brandstof voor je lichaam te kiezen, krijg je een sterkere mentale en fysieke weerbaarheid. Zo kan je écht gezond en comfortabel van het leven genieten!

Het volledige traject

Stap 1

Jouw intrinsieke motivatie

Meer dan 70% van de Belgische bevolking wil energieker of gezonder in het leven staan, maar veel mensen weten niet waar te starten. De vele online meningen over leefstijl helpen daar natuurlijk niet bij.
Z+ Center kijkt daarom graag naar jouw concrete doelen en wensen. Zo kunnen we zorgen voor een gepersonaliseerd traject, met inzichten van experten die écht ertoe doen.

Stap 2

Je vult de Willbeing Test® in

We brengen je motivationeel profiel en huidige leefstijl in kaart met een korte vragenlijst, de Willbeing Test®. Na het invullen van een 61-tal vragen krijg je toegang tot jouw persoonlijk dashboard. Hier krijg je nieuwe inzichten te zien rond de 6 yoboo pijlers.
Doorheen het volledige traject blijven we jou inspireren met gepersonaliseerde artikels op je dashboard.

Stap 3

Jij plant een intakegesprek

Z+ Center gelooft in een phygitale aanpak, waarbij digitale ondersteuning erg belangrijk is maar fysieke aanwezigheid ook niet onderschat wordt. Daarom zorgen we telkens voor een fysiek intakegesprek. De afgelopen maanden hebben wij een community opgebouwd van apotheken en gezondheidsexperts die jou diepgaandere inzichten kunnen geven en mee gaan bepalen met welke leefstijlacties jij kan starten.

Stap 4

Jij gaat zelf aan de slag

Tijdens het intakegesprek in ons Z+ Center bepalen jullie samen de focuspijler(s). Afhankelijk van jouw motivatie en tijd zijn er verschillende leefstijlacties gekoppeld aan deze pijlers.
Het is aan jou om die leefstijlacties zo goed als mogelijk uit te voeren. Merk je nog geen verandering? Vooruitgang is een proces dat voor iedereen anders loopt. 

Ons team is er om je te ondersteunen waar nodig.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wie zijn wij?

Apothekers en huisartsen met gespecialiseerde (orthomoleculaire) opleidingen inspireren en motiveren jou graag naar een gezondere voedings- en levensstijl. Ze houden hierbij de klant een spiegel voor die zijn/haar actuele gezondheidsstatus weergeeft en bespreken mogelijke actiepunten zodat stap voor stap en op maat van de klant levensstijlaanpassingen naar een betere gezondheid leiden.
Door middel van deze preventieve en multifactoriële aanpak van de gezondheidszorg streven ze ernaar mensen écht gezonder te maken én vooral te houden. 

Voor wie kunnen we iets betekenen?
  • Heb jij momenteel een bepaalde lichamelijke of mentale klacht?
  • Wil je misschien bepaalde (sport)doelen behalen?
  • Wil je zo lang mogelijk gezond en gelukkig blijven?
  • Neem je geneesmiddelen en voel je je daar toch niet zo goed bij?
  • Jouw huisarts of specialist raad je ten stelligste aan om gezonder te gaan leven en je weet eigenlijk helemaal niet hoe?

Is het antwoord op deze vragen zonder meer JA?

Ok, tijd voor actie! We beweren niet dat we voor alles een wondermiddel op het schab hebben liggen. Wat we wel voor jou kunnen betekenen?
We kunnen jou …

  1. duidelijke inzichten geven in jouw gezondheidsparameters.
  2. inspireren om gezondheid en welzijn anders te bekijken dan tot nu toe.
  3. actie laten ondernemen.
Tarieven

Tarieven vind je snel via deze link.

Deze prijzen zijn incl. 21% btw en betreffen alleen de analyse. Voor de bespreking van de resultaten moet steeds een afspraak gemaakt worden zodat we voldoende tijd kunnen nemen om deze waardevolle informatie rustig te bespreken.

Programma’s voor bedrijven

Vraag uw programma aan op maat. We bespreken graag de behoeften van het bedrijf zodat jullie werknemers gezonder en vooral productiever zijn.

Workshops

Onze tarieven worden telkens bij de evenementen weergegeven. Dit varieert voor elk event.

Klaar om gezond te worden én te blijven? Ons gezondheidscenter en onze experten staan voor je klaar!