Test je gezondheid

Voor slechts €39,00

– Digitale vragenlijst levensstijl & energieniveau
– Jouw lichaamssamenstelling in kaart
Tips waar je direct mee aan de slag kan
Plan van aanpak

Leer je lichaam écht kennen.

Met innovatieve toestellen, krachtige tools en bloedtesten worden jouw unieke gezondheidsparameters in kaart gebracht. Door bewuster om te gaan met je lichaam en vooral door de juiste brandstof voor je lichaam te kiezen, krijg je een sterkere mentale en fysieke weerbaarheid. Zo kan je écht gezond en comfortabel van het leven genieten!

Het volledige traject

Stap 1

Maak een afspraak online of boek jouw eerste afspraak bij Z+ Center. Je ontvangt onmiddellijk onze Yoboo vragenlijst die je rustig thuis digitaal kan invullen op jouw Yoboo dashboard.

Stap 2

Op de afgesproken dag zitten we samen voor jouw intake en overlopen we de resultaten. We stellen samen jouw doelstellingen op en brengen we jouw lichaamssamenstelling in kaart op onze Tanita bio-elektrische-impedantiemonitor. (€39,00)

Eventuele extra analyses

Afhankelijk van jouw wensen duiken we dan dieper in jouw welzijn en gezondheid. We hebben verschillende opties om jouw gezondheidsparameters in kaart te brengen afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Voor iedereen hebben we een oplossing op maat. Hieronder vind je ons meest interessante model.

Multiscan FIT

Optie 1

€69,00
Preventieve screening van jouw parameters. Je krijgt een overzicht van: je lichaamssamenstelling, cardiovasculaire beoordeling, bloeddrukevaluatie en eventuele risico-factoren, het autonome zenuwstelsel (vitaliteit, stress, vermoeidheid, recovery enz.), voedingsadvies en suppletie, advies sport en beweging. Jouw 3 belangrijkste aandachtspunten
en een digitaal rapport.

Multiscan PRO

Optie 2

€99,00
Functionele parameters van de FIT +
Inzichten mentaal welzijn zoals slaapkwaliteit, stressbelastbaarheid, hormonale balans, ... Visueel sterk in motivatie en inspiratie om jouw levensstijl optimaal aan te passen om gezonder te worden en te blijven.

FIDLAB bloedanalyse

Optie 3

€76,00 - Enkel op voorschrift
Een bodyscan met de Multiscan Pro biedt de mogelijkheid om in een vroeg stadium verstoringen in het functioneren van cellen en organen inzichtelijk te maken. De scan kan zowel preventief als ter opvolging van therapie worden ingezet. (€76,00 = €39,00 remgeld + €37,00 30 min consult)

Stap 3

1 week later bespreken we de volledige analyse van 1 van bovenstaande opties en bekijken we samen wat je de afgelopen week al deed met onze tips. Jouw actieplan krijgt nu echt vorm en op jouw Yoboo dashboard verschijnt nu jouw rapport. Vanaf nu kan je echt aan de slag met uw actieplan!

Stap 4

Jij bepaalt het tempo van opvolging. Wil je graag regelmatig opgevolgd worden of doe je het liever op jouw tempo? Je kan gewoon een afspraak boeken wanneer het jou past. Op regelmatige tijdstippen is het nuttig om opnieuw te meten. Bekijk onze tarieven voor individuele consulten of onze abonnementen.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wie zijn wij?

Apothekers en huisartsen met gespecialiseerde (orthomoleculaire) opleidingen inspireren en motiveren jou graag naar een gezondere voedings- en levensstijl. Ze houden hierbij de klant een spiegel voor die zijn/haar actuele gezondheidsstatus weergeeft en bespreken mogelijke actiepunten zodat stap voor stap en op maat van de klant levensstijlaanpassingen naar een betere gezondheid leiden.
Door middel van deze preventieve en multifactoriële aanpak van de gezondheidszorg streven ze ernaar mensen écht gezonder te maken én vooral te houden. 

Voor wie kunnen we iets betekenen?
  • Heb jij momenteel een bepaalde lichamelijke of mentale klacht?
  • Wil je misschien bepaalde (sport)doelen behalen?
  • Wil je zo lang mogelijk gezond en gelukkig blijven?
  • Neem je geneesmiddelen en voel je je daar toch niet zo goed bij?
  • Jouw huisarts of specialist raad je ten stelligste aan om gezonder te gaan leven en je weet eigenlijk helemaal niet hoe?

Is het antwoord op deze vragen zonder meer JA?

Ok, tijd voor actie! We beweren niet dat we voor alles een wondermiddel op het schab hebben liggen. Wat we wel voor jou kunnen betekenen?
We kunnen jou …

  1. duidelijke inzichten geven in jouw gezondheidsparameters.
  2. inspireren om gezondheid en welzijn anders te bekijken dan tot nu toe.
  3. actie laten ondernemen.
Tarieven consulten

Consult 30 min €37,00

Consult 60 min €65,00

Coaching card 10 uur €500,00 (opvolging / jaar / half uur minimum)

Deze prijzen zijn incl. 21% btw. Voor de bespreking van de resultaten moet steeds een consult geboekt worden zodat we voldoende tijd kunnen nemen om deze waardevolle informatie rustig te bespreken.

Tarieven testen

Testen door Z+ Center (opvolging)
– Multiscan FIT €35,00/analyse
– Multiscan FIT abonnement 5 analyses/12 maanden €150,00
– Multiscan PRO €70,00
– Multiscan PRO abonnement 5 analyses/12 maanden €300,00
– SO check meting – €30,00
– HbA1c meting – €15,00

Testen door FIDLAB opgestuurd (zonder voorschrift huisarts)
– Stresstest €65,00
– Darm microbioom test €169,00
– DNA test
Health €275,00
Mind €225,00

Test afgenomen in prikcentrum Z+ Center
– FIDLAB Bloedanalyse €39,00 (voorschrift huisarts vereist)
– DHEA test €13,00 (voorschrift huisarts vereist)
– Vetzuurprofiel €70,85 (voorschrift huisarts vereist)

Deze prijzen zijn incl. 21% btw en betreffen alleen de analyse. Voor de bespreking van de resultaten moet steeds een afspraak gemaakt worden zodat we voldoende tijd kunnen nemen om deze waardevolle informatie rustig te bespreken.

Tarieven online programma’s

Slaapopleiding €220,00 met €-10,00 (CODE: YOAZP2202)

Deze prijzen zijn incl. 21% btw en betreffen alleen de analyse. Voor de bespreking van de resultaten moet steeds een afspraak gemaakt worden zodat we voldoende tijd kunnen nemen om deze waardevolle informatie rustig te bespreken.

Programma’s voor bedrijven

Vraag uw programma aan op maat. We bespreken graag de behoeften van het bedrijf zodat jullie werknemers gezonder en vooral productiever zijn.

Workshops

Onze tarieven worden telkens bij de evenementen weergegeven. Dit varieert voor elk event.

Klaar om gezond te worden én te blijven? Ons gezondheidscenter en onze experten staan voor je klaar!