Over Z+ Center

Z+Center is ontstaan vanuit dat idee: mensen écht gezonder maken en houden, met oog voor het totaalpakket van lichaam en geest. Wij coachen je naar een beter welzijn en een gezond lichaamsevenwicht dat je moeiteloos kan vasthouden. 

Zowel fysiek als mentaal worden we constant uitgedaagd. Op het werk willen we het beste van onszelf geven, maar we willen ook alles uit onze vrijetijd halen én steeds beschikbaar blijven voor onze vrienden en familie. Ons lichaam is daar veerkrachtig genoeg voor, maar om op lange termijn de balans te vinden en gezond te blijven is er meer nodig. Anders zullen je huid, je voedingpatroon en je algemene welzijn er de gevolgen van ondervinden.

Samen gaan we op zoek naar jouw evenwicht, waarbij het oude Romeinse gezegde ‘mens sana in corpore sano’ het uitgangspunt blijft. Bij Skinsolutions kan je rekenen op een multidisciplinair team van apothekers, een diëtist en een lifestyle- , burnout- en bewegingscoach, die elk vanuit hun expertise een bijdrage leveren aan jouw individuele traject op maat.

Björn Simons

Apotheker – Titularis –
Eigenaar

Karla

Apotheker – Eigenaar – Dermocosmetica-expert

Stefanie


Apotheker – Operationeel hoofdverantwoordelijke

Claudia


Apotheker – Adjunct –
Orthomoleculair therapeut

Delphina

Apotheekassistent

Vicky

Apotheekassistent

Silke Verachtert

Diëtiste

Lobke

Chef Gastro-engineering

Jolien

Audioloog

Eline

Apotheker – Tabakoloog

Johan

Mindset, Loopbaan en Burn-out Coach

Z+ Center
Statiestraat 131,
2070 Zwijndrecht

info@z-center.be
03/252.80.01
BTW – BE0453060967

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

   

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergeet niet te smeren!

Vergeet niet te smeren!

Hoeveel deugd kan het doen om de zonnestralen te voelen op je huid? Maar vergeet je huid niet te beschermen tegen deze zonnestralen.

Lees meer

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus

Hoe gezond ben jij? Doe onze gratis test!

Kom te weten hoe je je huidige levensstijl een boost kan geven!