Over Z+ Center

Z+Center is gebaseerd op het fundamentele idee om mensen niet alleen gezonder te maken, maar ze ook gezond te houden. Dit doen we met een holistische benadering die zowel lichaam als geest omvat. Ons doel is om je te begeleiden naar een verbeterd welzijn en een evenwichtig gezondheidsniveau dat je zonder moeite kunt onderhouden.

We leven in een tijd waarin zowel onze fysieke als mentale veerkracht continu op de proef wordt gesteld. Of het nu op het werk is, waar we het beste van onszelf willen geven, in onze vrije tijd, waar we alles eruit willen halen wat erin zit, of in onze relaties met vrienden en familie, waar we altijd beschikbaar willen zijn. Hoewel ons lichaam veerkrachtig genoeg is om deze uitdagingen aan te gaan, vereist het behouden van een gezonde balans op de lange termijn een meer toegewijde aanpak. Zonder deze aanpak kunnen je huid, je voedingspatronen en je algemene welzijn negatieve gevolgen ondervinden.

Bij Z+ Center nemen we het oude Romeinse adagium ‘mens sana in corpore sano’ – een gezonde geest in een gezond lichaam – als leidraad. Ons multidisciplinaire team, bestaande uit apothekers, een diëtist, en coaches gespecialiseerd in levensstijl, burn-out, en beweging, werkt samen om een persoonlijk traject te creëren dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften. Samen met jou zoeken we naar dat perfecte evenwicht, zodat je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, een gezond en evenwichtig leven kunt leiden.

Bestuur

Björn Simons

Ondernemer in de zorg

David Jacobs

Marketing / Communicatie

Lobke Van den Wijngaert

Chef Gastro-engineering

Karla Colpin

Apotheker – Zorgprofessional – Slaapexpert

Z+ Partners

Dr. Evelien Steingueldoir

Dokter

Constance Bresson

Psychologisch consulent

Britt - Lapperre

Audioloog

Sylvie Evens

Verpleegkundige / Huidexpert

Eline

Tabakoloog

Medina

Priklabo

Ronald De Deurwaerder

Orthopedist

Ortho Constructions

Bandagist

Jeroen

Bewegingscoach

Simon

Osteopaat

Onthaal / Secretariaat

Anaïs Schepens

Medische secretaresse

Z+ Center
Statiestraat 135,
2070 Zwijndrecht

info@z-center.be
03/334.49.79
BTW - BE 0792.393.097

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe jezelf beschermen tegen de zon?

Hoe jezelf beschermen tegen de zon?

De zomer is weer in volle gang, en dat betekent genieten van zon, zee en strand! Maar met de warme temperaturen en felle zonnestralen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bij Z+ Center staan we voor je klaar met tips om de zomer gezond en veilig door te komen.

Lees meer