Voeding

Voeding is een noodzaak, bewust eten is een kunst.

Last van: intoleranties, buikpijn, overgewicht, stress, een opgeblazen gevoel, kortademigheid, suikerziekte, een hoge bloeddruk, slaapstoornissen of andere ongemakken? Wij helpen je graag de oorzaak aan te pakken.

Ma-Vrij:
09:00–12:30
14:00–18:30

Statiestraat 131,
2070 Zwijndrecht

voeding@z-center.be
03/252.80.01

Hoe verloopt
dit traject?

– STAP VOOR STAP –

Silke
Verachtert

– Diëtiste –

Bekijk onze
tarieven

– voeding –

Een lichaamsanalyse als basis voor een gezond voedingspatroon.

Met innovatieve toestellen worden jouw unieke gezondheidsparameters in kaart gebracht. Door bewuster om te gaan met je lichaam en vooral de brandstof voor je lichaam, krijg je een geoliede machine. Zo kan je echt gezond en comfortabel van het leven genieten!

Het traject

Stap 1: Check-IN

Tijdens een intakegesprek bepalen onze apothekers de meest doeltreffende begeleiding voor jou. We houden daarbij rekening met je eventuele medische voorgeschiedenis, je huidige levensstijl en je verwachtingen.

Meten is weten

Vervolgens meten we met behulp van een zelftest jouw Hemoglobine A1c-waarde (HbA1c). Deze waarde is een maat voor het gemiddelde van de bloedsuikerspiegel in de afgelopen maanden. HbA1c is een eiwit dat de rode bloedcellen zijn kleur geeft en waaraan suiker is gebonden. Als je de afgelopen drie maanden een bloedonderzoek onderging is dit niet nodig, in dat geval bespreken we je laatste bloedanalyse van je arts.

Door alle resultaten te bundelen bepalen we samen wat de beste werkwijze is voor jou en stellen we het begeleidingstraject voor.

Stap 2: Coachingtraject EAT-WELL

De impact van onze voeding op de werking en het herstel van het lichaam is niet te onderschatten. Een correct individueel afgestemd voedingspatroon heeft een groot effect op je gezondheid, dit zal Silke, onze diëtiste, verder toelichten met concrete voedingseducatie. Je leert hoe je dit advies over gezond eten elke dag kan toepassen op je bord, welke voedingsmiddelen je voorkeur verdienen en welke je beter met mate consumeert. Zo krijg je duidelijke handvaten om je voeding beter af te stemmen op de noden van je lichaam.

Centraal hierbij staat het plezier van eten. Gezonde voeding is niet saai, maar kan net heel smaakvol zijn. Dat moet, want goed eten is ook écht genieten van de maaltijd.

Stap 3: Check-up

Met je persoonlijke voedingsplan op zak is het aan jou, maar Z+ Center blijft je begeleiden. Op regelmatige basis bespreken we je progressie en evalueren we waar het goed gaat en waar je nog mee worstelt. Dit zijn ook momenten waarop we bijsturen en je voedingsplan eventueel kunnen aanpassen volgens je noden.

Maak kennis met Silke, voedingsdeskundige.

Als voedingsdeskundige en sportdiëtiste kent Silke de kracht van gezonde voeding, maar ze beseft ook dat gezondheid meer is dan voeding alleen. Daarom heeft ze steeds aandacht voor álle fysieke en mentale aspecten die samen het menselijke lichaam in balans brengen. Als je nog op zoek bent naar die balans is Silkes persoonsgerichte benadering een grote troef. Een mens is als een vingerafdruk: volledig uniek. Er bestaat dan ook geen aanpak die voor iedereen werkt, met maatwerk kan jij als uniek individu bergen verzetten.

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus

Hoe gezond ben jij? Doe onze gratis test!

Kom te weten hoe je je huidige levensstijl een boost kan geven!