Voedingsdeskundige

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE & VOEDINGSADVIES

Geeft je lichaam je symptomen om aan je te laten zien dat er iets niet helemaal goed loopt? Denk hierbij aan gezondheidsklachten als vermoeidheid, moeite met afvallen, gebrek aan energie, stemmingsproblemen, maag- en darmproblemen, slaapproblemen, diabetes type 2, te hoge cholesterol/bloeddruk, huidproblemen, gewrichtsklachten, allergieën, … Dan zoek ik samen met je naar de oorzaak van deze verstoring.

Karen Uytfries

Statiestraat 133 – 139,
2070 Zwijndrecht

Di: 9u30 – 19u00

dietiste@z-center.be
03/334.49.67

Gezondheidscheck,
wat is dat?

– JE LICHAAM SCAN –

Meer over
onze voedingsdeskundige

– KAREN –

Maak een
afspraak

– voeding –

Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak, want het symptoom is nooit het échte probleem! 

Dit doe ik aan de hand van een uitgebreide anamnese. Nadat we alle klachten in kaart hebben gebracht, stel ik een persoonlijk behandelplan op. Concreet bekijken we voeding, leefstijl, bioritme, beweging, mindset en eventueel natuurlijke suppletie & fytotherapie.

 

Maak kennis met Karen, onze voedingsdeskundige.

Ik ben Karen, een energieke dertiger, die houdt van healthy food & beweging. Maar dat is niet altijd zo geweest moet ik eerlijk zeggen. Als kind was ik een vreselijke eter (hoera voor boterhammen met chocolade gecombineerd met een glaasje Sprite!) en ook als puber en student was ik niet echt de gezondste versie van mezelf.
Op een bepaald moment had ik daar genoeg van, ik wilde me terug fit en energiek voelen, en liefst ook nog met een paar kilootjes minder!
De voorbije jaren heb ik dus ook heel wat dingen uitgeprobeerd wat betreft voedingshypes, eetpatronen en sporten. De ene al wat succesvoller dan de andere, maar nooit echt met blijvend resultaat. 1 ding was zeker, ik wilde me verder verdiepen in een gezonde leefstijl! Ik kwam in contact met een orthomoleculair therapeut en was meteen enthousiast over deze manier van werken. Vandaar ook mijn beslissing om zelf de opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie te volgen bij de gerenommeerde Natura Foundation. Ondertussen begeleidde ik al heel wat mensen naar de meest energieke versie van zichzelf en ik kan niet wachten om ook jou te inspireren!

Zo hou jij je lever gezond!

Zo hou jij je lever gezond!

Onlangs zagen we deze krantenkop voorbijkomen: “Niet-alcoholische leververvetting is de ziekte van de toekomst”. Een uitspraak die we bij Z+ Center al jaren verkondigen.

Lees meer