F.A.Q.

FAQ

Wat als ik niet naar mijn afspraak kan komen?

Indien het niet lukt om naar je afspraak te komen, kan je deze ten laatste 24 uur op voorhand in het online registratiesysteem verzetten. Kom je niet opdagen zonder bericht of cancel je de afspraak op minder dan 24 uur van het afgesproken moment, dan zien wij ons genoodzaakt de helft van het consult aan te rekenen.

Hoe moet ik de vragenlijst invullen?

Stap 1: download het excel sheet op jouw pc
Stap 2: vul de 60 vragen in. Vul het cijfer 1 in als je akkoord bent. Als de vragenlijst ingevuld is kom je terug bij het begin.
Stap 3: Daarna sla je het excel-bestand op, gebruik yoboo (bestandsnaam).
Stap 4: Reply op deze mail met de yoboo vragenlijst in bijlage.

Wat met oude en vervallen geneesmiddelen?

Z+Pharma recupereert ze!
Vervallen en ongebruikte geneesmiddelen horen niet thuis in de huisapotheek. Het gebruik ervan kan uw gezondheid schaden. U dient zich ervan te ontdoen, maar niet op eender welke manier.

In samenwerking met de regio’s en de gemeenten, hebben de farmaceutische laboratoria een voor de patiënt gratis oplossing uitgewerkt. In elke regio kunnen de vervallen en ongebruikte geneesmiddelen worden teruggebracht naar de apotheek.

Een aantal regels is van kracht wanneer u uw vervallen en ongebruikte geneesmiddelen terugbrengt. Deze regels worden weergegeven in een handige sorteerwijzer. Deze folder is online beschikbaar op onze website.

Wat met allergieën?

Contactallergie UZ Leuven

bepalen van positieve lijst welke producten wel gebruikt mogen worden.

Wat is een elektronisch voorschrift?
HbA1c: wat is dat?

Hemoglobine A1c-waarde. Deze waarde is een maat voor het gemiddelde van de bloedsuikerspiegel in de afgelopen weken. De afkorting staat voor Hemoglobine A1c. Hemoglobine A1c is een eiwit dat de rode bloedcellen zijn kleur geeft en waaraan suiker is gebonden.

Nog geen antwoord op jouw vraag?

Neem gerust contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus

Hoe gezond ben jij? Doe onze gratis test!

Kom te weten hoe je je huidige levensstijl een boost kan geven!