Huid

Huidverzorging werkt maar dankzij Skin Solutions weet je hoe.

Last van: oneffenheden, een droge huid, een vette huid, striae, rimpels, uitslag, huidverslapping, roodheden, huidverslapping, zomerschade, . . . ? Wij helpen je graag je huid terug in balans te brengen.

Ma-Vrij:
09:00–12:30
14:00–18:30

Statiestraat 133 – 139,
2070 Zwijndrecht

huid@z-center.be
03/334.49.79

Ik wens een
Skin-Check

– Huidanalyse –

Wie is
Karla?

– STAP VOOR STAP –

Ontdek onze
tarieven

– huid –

Een huidanalyse als basis voor een gezonde huid.

Een apart hoekje in het center werd gereserveerd om in alle rust een persoonlijke huidanalyse te maken en op basis daarvan de best mogelijke huidverzorging te kiezen. Onze dermatocosmetische deskundigen analyseren jouw huidparameters met behulp van een gesofisticeerd en onafhankelijk analysetoestel. 

Het traject

Stap 1: Skin-Check

Bij een huidanalyse meten we de verschillende parameters van je huid. Wij bieden zowel een standaard- als een uitgebreide huidanalyse aan. Bij de uitgebreide analyse meten we onder andere de hydratatie van de huid (de hoeveelheid vocht die zich in de huidcellen bevindt) en het sebum (de hoeveelheid huidsmeer, talg). Dankzij deze twee parameters leren we jouw huid beter kennen, de juiste balans maakt je huid beter weerbaar tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, koude, warmte en microbiële. Niet te droog, niet te vet, daar gaan we voor. In een volgende stap analyseren we je huid in verder detail: we meten de zuurtegraad of pH, de elasticiteit, pigmentatie, keratine (hardheid van de huid) en de diepte van de huidporieën. 

Met de resultaten van deze analyse maken we een zorgvuldige prognose, gaande van huidveroudering tot kansen op eventuele ontstekingen en couperose (ongevaarlijke, abnormale roodverkleuring van de huid).

Stap 2: Advies

AAN DE SLAG!

Je huidanalyse is de basis van een uitgebreid individueel advies voor de verzorging van jouw huid. Uiteraard spelen je leeftijd en geslacht daarbij ook een belangrijke rol. Onze apothekers hebben een doorgedreven kennis van talloze productgamma’s zoals onder andere Avene, Louis Widmer, Vichy, Nuxe, Roche-Posay, en helpen je graag bij het vinden van de juiste verzorgingsproducten.

Gezond van buiten en van binnen

Sta je er weleens bij stil dat je huidbeeld ook afhankelijk is van wat je eet? In onze totaalaanpak bij Z+ Center nemen we ook dit aspect onder de loep en ontwerpt onze diëtiste een voedingsplan op maat van een gezonde huid.

Stap 3: Opvolging

Met je persoonlijke huidplan op zak is het aan jou, maar Z+ Center blijft je begeleiden. Op regelmatige basis bespreken we je progressie en evalueren we waar het goed gaat en waar je nog mee worstelt. Dit zijn ook momenten waarop we bijsturen en je huidplan eventueel kunnen aanpassen volgens je noden.

Stap 4: Check-up

Om na te gaan of je huid positief evolueert, doen we een volledige check-up van je huidparameters.

Maak kennis met Karla, apotheker bij Z+ Pharma.

Mijn favoriete segment in de apotheek, is zonder twijfel dermocosmetica! Wat vind ik daar zo boeiend aan? Ik vind dat de apotheek zich onderscheidt van andere cosmetica-kanalen door de expertise die de apotheker aan de dag legt om zowel klanten met én zonder probleemhuid naar een kwalitatief verzorgingsplan te begeleiden. Denk daarbij aan klanten met bepaalde huidaandoeningen zoals bvb acné, eczeem, psoriasis, allergieën enz. 

Ik hou ervan mezelf te verzorgen en ik probeer graag producten zelf uit, waardoor ik een grote kennis verwerf van alle geuren en texturen van de gamma’s/ referenties die we in ons aanbod hebben. Dit helpt me zeker in de begeleiding van de klant naar het juiste product!

Wapen je tegen wespen!

Wapen je tegen wespen!

Heb jij deze zomer al last gehad van wespen? Deze zomer waren de wespen er namelijk al heel vroeg bij én in grote aantallen.

Lees meer
Vergeet niet te smeren!

Vergeet niet te smeren!

Hoeveel deugd kan het doen om de zonnestralen te voelen op je huid? Maar vergeet je huid niet te beschermen tegen deze zonnestralen.

Lees meer
Hoe gezond ben jij? Doe onze gratis test!

Kom te weten hoe je je huidige levensstijl een boost kan geven!