Huidexpert

Huidverzorging werkt, maar dankzij Sylvie van Z+ Center.

Last van: oneffenheden, een droge huid, een vette huid, striae, rimpels, uitslag, huidverslapping, roodheden, zomerschade, …? Sylvie helpt graag je huid terug in balans te brengen. Ook geeft ze advies en gespecialiseerde behandelingen voor acute en chronische wonden.

Sylvie Evens

Statiestraat 133 – 139,
2070 Zwijndrecht

sylvie@z-center.be
03/334.49.65

Ik wens een
Skin-Check

– Huidanalyse –

Wie is
Sylvie?

– STAP VOOR STAP –

Ontdek onze
tarieven

– huid –

Een huidanalyse als basis voor een gezonde huid.

Een apart hoekje in het center werd gereserveerd om in alle rust een persoonlijke huidanalyse te maken en op basis daarvan de best mogelijke huidverzorging te kiezen. Onze dermatocosmetische deskundigen analyseren jouw huidparameters met behulp van een gesofisticeerd en onafhankelijk analysetoestel. 

Wat is er mogelijk?

Party peel
Breed -spectrumpeeling met tal van voordelen, expressierimpels, verslapping huid, verwijde poriën, doffe huid, geeft meteen een "coup d'éclat" effect! Ideaal voor een feestje of gewoon om jezelf te verwennen met een stralende huid.
1u€90
Microneedling littekens
Stimuleert celherstel en herstructureert de breuk van het eiwitnetwerk van de dermis. Zorgt voor hydratatie, elasticiteit en stevigheid van de huid. Voorkomen en verminderen van striae
1u€120
Microneedling haarverlies
Vertraagt veroudering van het haar en voorkomt haaruitval. (ook bij grijs haar) verbetert de Microcirculatie en toevoer van voedingstoffen naar de follikel. Revitaliseert en versterkt het
1u€120
Microneedling gelaat
Niet-chirurgische behandeling waarbij de huid op zachte, gecontroleerde wijze doelgericht met minuscule naaldjes wordt gepenetreerd. Kan ingezet worden bij alle huidproblemen maar ook bij haarverlies
1u30€150
Mesopeel
Huidproblemen aanpakken met behulp van medische peeling, verwijdert dode huidcellen en stimuleert intensief de celvernieuwing. Dankzij de huidanalyse aangepast aan uw noden.
1u15€120
Lumi 8-ledtherapie
CE medisch goedgekeurd LED- toestel. Wordt ingezet voor intens huidverbeterende behandelingen, lifting, anti-aging, pigmentvlekken, couperose, acne en wondheling. Ook vit D wordt aangemaakt vandaar is de "Happy Light" ideaal tegen een winterdip
30min€30
SkinCheck - Huidanalyse opstart huidplan
Hoe komen we tot jouw huidplan? Wat gebruik je nu? Huidanalyse met professioneel meettoestel en aansluitend stellen we jouw huidplan op.
20min€25
SkinCheck - Huidanalyse check-up
Opvolging na het opstellen van je huidplan: Ben je tevreden van het behaalde resultaat? Ben je tevreden van de textuur van je crème? Ben je tevreden van de textuur van je reiniging? Huidanalyse
20min€25

Het traject

Stappenplan Huidanalyse

Bij een huidanalyse meten we de verschillende parameters van je huid. Wij bieden zowel een standaard- als een uitgebreide huidanalyse aan. Bij de uitgebreide analyse meten we onder andere de hydratatie van de huid (de hoeveelheid vocht die zich in de huidcellen bevindt) en het sebum (de hoeveelheid huidsmeer, talg). Ontdek hier de stappen.

Stap 1: Skin-Check

Dankzij onze twee parameters leren we jouw huid beter kennen, de juiste balans maakt je huid beter weerbaar tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, koude, warmte en microbiële. Niet te droog, niet te vet, daar gaan we voor. In een volgende stap analyseren we je huid in verder detail: we meten de zuurtegraad of pH, de elasticiteit, pigmentatie, keratine (hardheid van de huid) en de diepte van de huidporieën. 

Met de resultaten van deze analyse maken we een zorgvuldige prognose, gaande van huidveroudering tot kansen op eventuele ontstekingen en couperose (ongevaarlijke, abnormale roodverkleuring van de huid).

Stap 2: Advies

AAN DE SLAG!

Je huidanalyse is de basis van een uitgebreid individueel advies voor de verzorging van jouw huid. Uiteraard spelen je leeftijd en geslacht daarbij ook een belangrijke rol. Onze apothekers hebben een doorgedreven kennis van talloze productgamma’s zoals onder andere Avene, Louis Widmer, Vichy, Nuxe, Roche-Posay, en helpen je graag bij het vinden van de juiste verzorgingsproducten.

Gezond van buiten en van binnen

Sta je er weleens bij stil dat je huidbeeld ook afhankelijk is van wat je eet? In onze totaalaanpak bij Z+ Center nemen we ook dit aspect onder de loep en ontwerpt onze diëtiste een voedingsplan op maat van een gezonde huid.

Stap 3: Opvolging

Met je persoonlijke huidplan op zak is het aan jou, maar Z+ Center blijft je begeleiden. Op regelmatige basis bespreken we je progressie en evalueren we waar het goed gaat en waar je nog mee worstelt. Dit zijn ook momenten waarop we bijsturen en je huidplan eventueel kunnen aanpassen volgens je noden.

Stap 4: Check-up

Om na te gaan of je huid positief evolueert, doen we een volledige check-up van je huidparameters.

Maak kennis met huidexperte Sylvie

Ik ben Sylvie, afgestudeerd als verpleegkundige optie pediatrie in 2000 en aan de slag gegaan op de kinderintensieve afdeling van het koningin Paola kinderziekenhuis. Na 2 jaar ben ik begonnen als zelfstandig thuisverpleegkundige. Vanuit de drive “levenslang leren” heb ik in 2009 een cursus referentieverpleegkudige in de wondzorg gedaan. Dit bleef me intrigeren waardoor ik in 2018 ook het postgraduaat wondzorg en -stomatherapie aan de Artevelde hogeschool in Gent heb behaald.

De laatste jaren ben ik me verder gaan verdiepen in huidproblemen bij de intacte huid om mensen met het juiste inzicht en expertise op weg te kunnen helpen naar een mooie, gezonde huid.

Wapen je tegen wespen!

Wapen je tegen wespen!

Heb jij deze zomer al last gehad van wespen? Deze zomer waren de wespen er namelijk al heel vroeg bij én in grote aantallen.

Lees meer