Check-in / Lichaamsanalyse

Leer je lichaam écht kennen.

Met innovatieve toestellen, krachtige tools en bloedtesten worden je unieke gezondheidsparameters in kaart gebracht. Door bewuster om te gaan met je lichaam en vooral door de juiste brandstof voor je lichaam te kiezen, krijg je een sterkere mentale en fysieke weerbaarheid. Zo kun je echt gezond en comfortabel van het leven genieten!

Wie zijn wij?

Apothekers en huisartsen met gespecialiseerde (orthomoleculaire) opleidingen inspireren en motiveren jouw graag naar een gezondere voedings- en levensstijl. Ze houden hierbij de klant een spiegel voor die zijn/haar actuele gezondheidsstatus weergeeft en bespreken mogelijke actiepunten zodat stap voor stap en op maat van de klant levensstijlaanpassingen naar een betere gezondheid leiden.
Door middel van deze preventieve en multifactoriële aanpak van de gezondheidszorg streven ze ernaar mensen écht gezonder te maken én vooral te houden. 

Voor wie kunnen we iets betekenen?

Heb jij een bepaalde lichamelijke of mentale klacht en je wil er liever asap vanaf? Wil je misschien bepaalde (sport)doelen behalen? Wil je zolang mogelijk gezond en gelukkig blijven? Neem je wel wat geneesmiddelen en voel je je daar toch niet zo goed bij? Jouw huisarts of specialist raadt je ten stelligste aan om gezonder te gaan leven en je weet eigenlijk helemaal niet hoe?

Is het antwoord op deze vragen zonder meer JA?

Ok, tijd voor actie! We beweren niet dat we voor alles een wondermiddel op het schab hebben liggen. Wat we wel voor jou kunnen betekenen ?
We kunnen jou …

  1. duidelijke inzichten geven in jouw gezondheidsparameters.
  2. inspireren om gezondheid en welzijn anders te bekijken dan tot nu toe.
  3. actie laten ondernemen.

 

Traject - 4 stappen

Stap 1

Maak een afspraak online of boek je eerste afspraak bij Z+ Center.

Je ontvangt onmiddellijk onze Yoboo vragenlijst die je rustig thuis digitaal kan invullen op je Yoboo dashboard.

Stap 2

Op de afgesproken dag zitten we een uurtje samen en overlopen we de resultaten en stellen we samen je doelstellingen op. Daarnaast zetten we je op onze Tanita bio-elektrische-impedantiemonitor.

Kostprijs: €75,00

Afhankelijk van jouw wensen duiken we hier dieper in jouw welzijn en gezondheid.

We hebben verschillende opties om jouw gezondheidsparameters in kaart te brengen afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Voor iedereen hebben we een oplossing op maat.

Stap 3:

1 à 2 weken later bespreken we de volledige analyse van 1 van onderstaande opties en bekijken we samen wat je de afgelopen 2 weken al deed met onze tips. Jouw actieplan krijgt nu echt vorm en op jouw Yoboo dashboard verschijnt nu jouw rapport.

Vanaf nu kan je echt aan de slag met uw actieplan!

Consult 30 min €37,00

Stap 4

Jij bepaalt het tempo van opvolging. Wil je graag regelmatig opgevolgd worden of doe je het liever op je tempo? Je kan gewoon een afspraak boeken wanneer het jou past.

Op regelmatige tijdstippen is het nuttig om opnieuw te meten. Bekijk onze abonnement formules.

Optie 1 – FIDLAB bloedanalyse

€39,00 (remgeld te betalen door patiënt, enkel mogelijk op voorschrift van een arts)
De Fidlab screening in bloed in een snelle en efficiënte manier om een beter inzicht te krijgen in de nutritionele, cardiometabole, inflammatoire, stress en hormonale balans in het lichaam.

De resultaten kunnen gebruikt worden voor een persoonlijk leefstijladvies, maar zijn ook oriënterend naar eventuele bijkomende, meer gespecialiseerde testen.

Optie 2 – Multiscan FIT

€50,00

Dit innovatieve toestel zetten we in voor preventieve screening van jouw parameters

De test neemt slechts 1 tot 2 minuten in beslag en is gebaseerd op verschillende functionele en fysiologische parameters.

De meetwaarden worden geanalyseerd en omgezet in volgende overzichten:

* gedetailleerde lichaamssamenstelling

* cardiovasculaire beoordeling

* bloeddrukevaluatie en eventuele risico-factoren

* het autonome zenuwstelsel (vitaliteit, stress, vermoeidheid, recovery enz)

* individueel voedingsadvies en suppletie

* persoonlijk advies sport en beweging

Met de resultaten van de Multiscan testen kunnen we aan de slag om uw levensstijl en gezondheid te verbeteren. Het rapport krijg je ook via email.

https://youtu.be/c82y53A-_qM

Optie 3 – Multiscan PRO

€80,00

  1. Alles wat de Multiscan FIT geeft +
  2. Om de lichaamssamenstelling te bepalen (vetmassa, magere massa, totaal lichaamswater, extra en intracellulair water, spiermassa, body mass index enz).
  3. De basisritmes van de NN- of RR-intervallen analyseren op basis van hartslagvariabiliteit (HRV-functie), zowel in het domein als in de spectrale analyse (in korte tijd). Het biedt wiskundige analyse van de input van de depolarisatie van de sinusknoop en schat de activiteit van het autonome zenuwstelsel in (parasympathische en adrenale medulla en post-sympathische adrenerge reacties).
  4. Om de pulsgolfvorm, die wordt geleverd door de oximeter, op basis van foto-elektrische plethysmografie (of Digital Puls Analysis DPA-functie) in korte tijd te analyseren. Het biedt wiskundige analyse van de golfvormuitvoer van de pulsoxymeter en schat de arteriële stijfheid en cardiale output.
  5. Om Spo2% (SPo2-functie) en HR (hartslag) te analyseren.
  6. Om de elektrische geleiding van 11 wegen van het menselijk lichaam te analyseren. Het biedt wiskundige analyse van de galvanische huidreactie en schat de sudomotorische respons in op de post-sympathische cholinerge systeem elektrische stimulatie.
  7. Om de gezondheidsprofessionals te ondersteunen om de testresultaten te bekijken, te analyseren en te evalueren.

https://youtu.be/c82y53A-_qM

Tarieven

Consult 30 min €37,00
Consult 60 min €65,00
Coaching card 10 uur €500,00

Tarieven testen

Multiscan FIT €50,00 /analyse
Multiscan FIT abonnement 5 analyses/12 maanden €200,00
Multiscan PRO €80,00
Multiscan PRO abonnement 5 analyses/12 maanden €320,00
SO check meting – €30,00
HbA1c meting – €15,00

Testen door FIDLAB opgestuurd

Stresstest €65,00
Darm microbioom test €169,00
DNA test Health €275,00
DNA test Mind €225,00

Test afgenomen in prikcentrum Z+ Center

FIDLAB Bloedanalyse €39,00
DHEA test €13,00
Vetzuurprofiel €70,85

Slaapopleiding €195,00 met €-10,00 (CODE: YOAZP2202)

Deze prijzen zijn incl. 21% btw en betreffen alleen de analyse. Voor de bespreking van de resultaten moet steeds een afspraak gemaakt worden zodat we voldoende tijd kunnen nemen om deze waardevolle informatie rustig te bespreken.