14 / 12 / 2022
13u30 – 15u
Gratis
Microsoft Teams

Webinar – De toekomst van voeding in de eerstelijnszorg is nu
Deze webinar wordt georganiseerd door het Center for Research and Innovation in Gastrology & Primary Food Care binnen de Europese referentieregio Three Rivers FoodDelta en de erkende beroepsvereniging van Chefs Gastro-engineering en zorg speciaal voor hun partners.
Sprekers
Edwig Goossens
Edwig Goossens werd door Knack Weekend ooit omschreven als de meest inspirerende figuur omwille van het doorgedreven onderzoek met chefs Gastro-engineering en wetenschappers om kwetsbare burgers opnieuw met smaak te doen eten.
Geertrui is Bio-ingenieur met een doctoraat in toegepaste biologische wetenschappen, haar expertise ligt in Levensmiddelenmicrobiologie en -technologie met speciale interesse in voeding en gezondheid. Actueel is Geertrui Groepsleider Onderzoek Voedselkwaliteit en Productinnovatie, Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO)
Bart Geurden
Bart is als verpleegwetenschapper verbonden aan het Center for Primary Food Care te Leuven, het Nutritieteam van het UZA, Antwerpen, België en aan het Centre for Research and Innovation in Care (CRIC) in de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Zijn wetenschappelijke interesse gaat vooral uit naar malnutritie in diverse settings van de gezondheidszorg.
Martijn van Gemst
Martijn is sinds 2019 chef gastro-engineering Lt, sindsdien leid Martijn het Gastro-Lab en werkt mee aan verschillende onderzoeken waaronder de IGADY in samenwerking met Primary vzw en het Universitair ziekenhuis in Antwerpen.
Pieter is MDL arts in AZ delta, Roeselare, België. Hij behandelt voornamelijk patiënten met tumoren van het maag darm en leverstelsel. Daarnaast is hij ook voorzitter van het nutritieteam van AZ delta.
Wilko werkt sinds 1983 met veel passie en gedrevenheid in de zorg, na het behalen van de opleiding chef gastro-engineering Lt, was het voor hem een logische stap om een smaakcentrum te openen, in samenwerking met Brabantzorg en het Catharinaziekenhuis.
Lobke werkt al 10 jaar als chef-kok in de zorg, startte in 2020 Live Eat Taste op, waaronder het eerste smaakcentrum in België stoelt voor smaak en reuk problematieken. Daarnaast zet Lobke haar in voor de Beroepsvereniging van Chefs Gastro-engineering en zorg als voorzitster.
Las je deze artikels al?
Tips voor een positieve winter bij Z+ Center
Bij Z+ Center geloven we dat de sleutel tot een gezond en vitaal leven begint met bewuste keuzes op het gebied van levensstijl en voeding. Het idee dat “je bent wat je eet” is geen loze kreet, maar een krachtige waarheid die ons dagelijks leven en welzijn beïnvloedt.
Levensstijl en voeding, jouw medicijn?
Bij Z+ Center geloven we dat de sleutel tot een gezond en vitaal leven begint met bewuste keuzes op het gebied van levensstijl en voeding. Het idee dat “je bent wat je eet” is geen loze kreet, maar een krachtige waarheid die ons dagelijks leven en welzijn beïnvloedt.
De winter komt eraan!
De winter komt eraan! Alles over COVID-19 vaccinaties en griepprikken
De koude wintermaanden staan weer bijna voor de deur, en samen met de winter komt dit jaar ook weer het langverwachte COVID-19 vaccinatieprogramma.
© Copyright | Algemene voorwaarden | Z+H2B BV Statiestraat 135 verantwoordelijke uitbating Z+ Center | Over Z+ Center | Vertegenwoordigers | By Publiplus