Smakelijke samenwerking
reuksmaakstoornis.nl

Sinds een maand of twee kwamen we in contact met reuksmaakstoornis.nl

Een patiëntenvereniging, opgericht in 2000, met als doel om mensen met een reuk- en/of smaakstoornis zo deskundig en breed mogelijk te informeren. Wat opmerkelijk is, is dat het bestuur bestaande uit “ervaringsdeskundigen” bijna allemaal te kampen hebben met een reuk- en smaakstoornis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Net als bij deze vereniging staan onze cliënten op de eerste plaats. De ervaring van deze patiëntengroep helpt ons om een nog betere en persoonlijkere service te bieden aan de doelgroepen. Daardoor was de klik er natuurlijk meteen waardoor we sinds kort samenwerken.

LiveEatTaste spoort ook haar cliënteel aan om een kijkje te nemen naar de Facebookgroep. Die bestaat uit alle doelgroepen met een reuk- en/of smaakstoornis. Aangezien er geen specifieke vereniging in België zit, linkt de Vlaamse populatie aan deze vereniging.
Deze telt ondertussen dan ook meer dan 1.500 gelijkgestemden.

Wij zijn alvast erg blij met de samenwerking.

Wat extra informatie: Naast het gratis lidmaatschap kan je ook betalend lid worden. Het lidmaatschap van de vereniging kost €27,50 per kalenderjaar.

Nieuwe leden krijgen 1 exemplaar van het prachtige magazine ‘Achter Glas’ gratis per post toegestuurd. Als lid van de vereniging ontvangt u vervolgens regelmatig ons digitale Nieuwsbericht (+/- 6 keer per jaar).Ook wordt u uitgenodigd op de vriendendagen (minimaal 1 keer per jaar) om er lotgenoten te ontmoeten, ervaringen met anderen te delen en presentaties en/of workshops bij te wonen. Mooi toch dus zeker eens een kijkje nemen!

Las je deze artikels al?

Vergeet niet te smeren!

Vergeet niet te smeren!

Hoeveel deugd kan het doen om de zonnestralen te voelen op je huid? Maar vergeet je huid niet te beschermen tegen deze zonnestralen.

Lees meer

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus