Wat met oude en vervallen geneesmiddelen?

Z+Pharma recupereert ze!

Vervallen en ongebruikte geneesmiddelen horen niet thuis in de huisapotheek. Het gebruik ervan kan uw gezondheid schaden. U dient zich ervan te ontdoen, maar niet op eender welke manier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

In samenwerking met de regio’s en de gemeenten, hebben de farmaceutische laboratoria een voor de patiënt gratis oplossing uitgewerkt. In elke regio kunnen de vervallen en ongebruikte geneesmiddelen worden teruggebracht naar de apotheek.

Een aantal regels is van kracht wanneer u uw vervallen en ongebruikte geneesmiddelen terugbrengt. Deze regels worden weergegeven in een handige sorteerwijzer.

 

Deze folder is online beschikbaar op onze website. →

Las je deze artikels al?

Vergeet niet te smeren!

Vergeet niet te smeren!

Hoeveel deugd kan het doen om de zonnestralen te voelen op je huid? Maar vergeet je huid niet te beschermen tegen deze zonnestralen.

Lees meer

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus