29 / 11 / 2022

13u – 15u

Z+ Center

Statiestraat 133-139, 2070 Zwijndrecht

Opleiding DIABETISCHE VOET anno 2022

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor een opleiding over wondzorg die gegeven zal worden in uw Providom-centrum Z+ Center, op 29 november 2022 om 13u. Deze opleiding eindigt om 15u en hebt u nog even de tijd om rustig te netwerken.

Het thema van deze opleiding, die verzorgd zal worden door de firma Wondkompas – een bedrijf gespecialiseerd in opleidingen over wondzorg – is “𝗗𝗜𝗔𝗕𝗘𝗧𝗜𝗦𝗖𝗛𝗘 𝗩𝗢𝗘𝗧”.

Wij hopen u als gewaardeerde zorgprofessional te mogen verwelkomen bij deze kwalitatieve opleiding, die we samen met het bedrijf 𝗛𝗔𝗥𝗧𝗠𝗔𝗡𝗡 en 𝗭+ 𝗣𝗵𝗮𝗿𝗺𝗮 𝗮𝗽𝗼𝘁𝗵𝗲𝗲𝗸 organiseren zodat het voor u kosteloos zal zijn.

Voor een goede organisatie vragen we u zich vooraf in te schrijven vóór 22 november 2022.
𝘎𝘦𝘭𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘦𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘦𝘦 𝘵𝘦 𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵, 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘪𝘯𝘪𝘮𝘶𝘮 𝘢𝘢𝘯𝘵𝘢𝘭 𝘪𝘯𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘷𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘣𝘦𝘳𝘦𝘪𝘬𝘵, 𝘥𝘦 𝘴𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦 𝘶𝘪𝘵𝘨𝘦𝘴𝘵𝘦𝘭𝘥 𝘰𝘧 𝘨𝘦𝘢𝘯𝘯𝘶𝘭𝘦𝘦𝘳𝘥 𝘬𝘢𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯.

Las je deze artikels al?

Hoe jezelf beschermen tegen de zon?

Hoe jezelf beschermen tegen de zon?

De zomer is weer in volle gang, en dat betekent genieten van zon, zee en strand! Maar met de warme temperaturen en felle zonnestralen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bij Z+ Center staan we voor je klaar met tips om de zomer gezond en veilig door te komen.

Lees meer