Z+Center neemt deel aan pilootproject #CAVAsa

Als apotheker staan we dicht bij de mensen en kunnen we zeer laagdrempelig werken. Met het project #CAVAsa, een samenwerking tussen CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) en het VAN (Vlaams Apothekersnetwerk), gaan we mensen met welzijnsnoden doorverwijzen naar het CAW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Het pilootproject ging van start op 7 september en deze fase duurt 3 maanden. Meer dan 80 apothekers nemen deel aan het project en worden door het IPSA (Instituut voor Permanente Studie voor Apothekers) opgeleid. Als apotheek krijgen we technieken aangeleerd om psychosociale problemen op te merken en bespreekbaar te maken.

Meer weten over #CAVAsa?
Neem een kijkje op www.caw.be/wat-beweegt-er

 

 

 

Las je deze artikels al?

Vergeet niet te smeren!

Vergeet niet te smeren!

Hoeveel deugd kan het doen om de zonnestralen te voelen op je huid? Maar vergeet je huid niet te beschermen tegen deze zonnestralen.

Lees meer

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus