Z+Center neemt deel aan pilootproject #CAVAsa

Als apotheker staan we dicht bij de mensen en kunnen we zeer laagdrempelig werken. Met het project #CAVAsa, een samenwerking tussen CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) en het VAN (Vlaams Apothekersnetwerk), gaan we mensen met welzijnsnoden doorverwijzen naar het CAW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Het pilootproject ging van start op 7 september en deze fase duurt 3 maanden. Meer dan 80 apothekers nemen deel aan het project en worden door het IPSA (Instituut voor Permanente Studie voor Apothekers) opgeleid. Als apotheek krijgen we technieken aangeleerd om psychosociale problemen op te merken en bespreekbaar te maken.

Meer weten over #CAVAsa?
Neem een kijkje op www.caw.be/wat-beweegt-er

 

 

 

Las je deze artikels al?

Z+ Center, thuisbasis van grootschalig PFAS-bloedonderzoek

Z+ Center, thuisbasis van grootschalig PFAS-bloedonderzoek

Mensen gezonder maken én houden zit in ons DNA en dat doen we niet alleen. Door multidisciplinair samen te werken met interne en externe partners kan je mensen inspireren en motiveren om gezonder te gaan eten en leven. Bewust omgaan met omgevingsfactoren hoort daar ook bij en daar kunnen we allemaal ons steentje in bijdragen.

Lees meer
Zo hou jij je lever gezond!

Zo hou jij je lever gezond!

Onlangs zagen we deze krantenkop voorbijkomen: “Niet-alcoholische leververvetting is de ziekte van de toekomst”. Een uitspraak die we bij Z+ Center al jaren verkondigen.

Lees meer