Z+Center neemt deel aan pilootproject #CAVAsa

Als apotheker staan we dicht bij de mensen en kunnen we zeer laagdrempelig werken. Met het project #CAVAsa, een samenwerking tussen CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) en het VAN (Vlaams Apothekersnetwerk), gaan we mensen met welzijnsnoden doorverwijzen naar het CAW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Het pilootproject ging van start op 7 september en deze fase duurt 3 maanden. Meer dan 80 apothekers nemen deel aan het project en worden door het IPSA (Instituut voor Permanente Studie voor Apothekers) opgeleid. Als apotheek krijgen we technieken aangeleerd om psychosociale problemen op te merken en bespreekbaar te maken.

Meer weten over #CAVAsa?
Neem een kijkje op www.caw.be/wat-beweegt-er

 

 

 

Las je deze artikels al?

Wereld Borstkankerdag op 19 oktober

Wereld Borstkankerdag op 19 oktober

1 oktober vormt de start van de borstkankermaand, met op 19 oktober de Wereld Borstkankerdag. Met deze actie wil men de ziekte extra onder de aandacht brengen en vrouwen aansporen hun borsten regelmatig te laten controleren.

Lees meer

Algemene voorwaarden & privacybeleid - Orde der Apothekers: Deontologische code - Henri Jasparlaan 94 - 1060 Brussel - 02/537.42.67 - Deze apotheek is aangesloten bij de beroepsvereniging: Algemene Pharmaceutische Bond - © Copyrights 2021 | Z+ Pharma Apotheek | Algemene voorwaarden | By Publiplus