Januari = Rookstop maand!

Doe jij ook mee met de goede voornemens aan het begin van het nieuwe jaar? Misschien heb je je wel voorgenomen om gezonder te gaan leven en te stoppen met roken? De voordelen die dergelijke rookstop met zich meebrengen zijn immers groot!

Eén op zes Vlamingen rookt! Een erg hoog cijfer. Gelukkig zien we wel dat dit aantal blijft dalen. Stoppen met roken brengt dan ook heel wat gezondheidsvoordelen met zich mee.

Het zuurstofgehalte in je bloed stijgt, je conditie verbetert, je zal beter smaken en ruiken en zo kunnen we nog even verder gaan. En ook mooi meegenomen: je zal heel wat geld besparen!

Als je al even rookt, kan stoppen met sigaretten erg moeilijk zijn. Heb je nood aan ondersteuning tijdens je rookstop? Onze tabakologe Eline begeleidt je graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Las je deze artikels al?

Hoe jezelf beschermen tegen de zon?

Hoe jezelf beschermen tegen de zon?

De zomer is weer in volle gang, en dat betekent genieten van zon, zee en strand! Maar met de warme temperaturen en felle zonnestralen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bij Z+ Center staan we voor je klaar met tips om de zomer gezond en veilig door te komen.

Lees meer