Gehoorbescherming

Bij blootstelling aan te harde geluiden raken de trilhaartjes in ons binnenoor beschadigd. Zowel de geluidssterkte als de tijdsduur zijn hierbij bepalend. Bescherm je oren en vermijd permanente gehoorschade! Verschillende situaties vragen om verschillende gehoorbescherming; muziek, (motor)rijden, machinelawaai, jacht, …

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Ook in andere situaties kan het fijn zijn om uw oren af te dekken. Onze oordoppen voor het slapen, zwemmen, reizen of concentratieproblemen verhogen jouw comfort.

Universele oordoppen, oorkappen of op maat gemaakte oordoppen: in ons uitgebreide gamma zit voor elk oor de juiste oordop.

  Las je deze artikels al?

  Z+ Center, thuisbasis van grootschalig PFAS-bloedonderzoek

  Z+ Center, thuisbasis van grootschalig PFAS-bloedonderzoek

  Mensen gezonder maken én houden zit in ons DNA en dat doen we niet alleen. Door multidisciplinair samen te werken met interne en externe partners kan je mensen inspireren en motiveren om gezonder te gaan eten en leven. Bewust omgaan met omgevingsfactoren hoort daar ook bij en daar kunnen we allemaal ons steentje in bijdragen.

  Lees meer
  Zo hou jij je lever gezond!

  Zo hou jij je lever gezond!

  Onlangs zagen we deze krantenkop voorbijkomen: “Niet-alcoholische leververvetting is de ziekte van de toekomst”. Een uitspraak die we bij Z+ Center al jaren verkondigen.

  Lees meer