Het eerste smaakcentrum van België opent in Zwijndrecht

In Zwijndrecht is onlangs het eerste smaakcentrum van ons land geopend. Mensen met smaakverlies door chemotherapie of door Covid-19 kunnen er bij Lobke Van den Wijngaert (31) terecht om te leren wat ze wel nog kunnen proeven en hoe ze dat kunnen gebruiken om weer lékker te eten. Lobke is chef gastro-engineering, een jonge discipline die we steeds vaker gaan zien opduiken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Las je deze artikels al?

Z+ Center, thuisbasis van grootschalig PFAS-bloedonderzoek

Z+ Center, thuisbasis van grootschalig PFAS-bloedonderzoek

Mensen gezonder maken én houden zit in ons DNA en dat doen we niet alleen. Door multidisciplinair samen te werken met interne en externe partners kan je mensen inspireren en motiveren om gezonder te gaan eten en leven. Bewust omgaan met omgevingsfactoren hoort daar ook bij en daar kunnen we allemaal ons steentje in bijdragen.

Lees meer
Zo hou jij je lever gezond!

Zo hou jij je lever gezond!

Onlangs zagen we deze krantenkop voorbijkomen: “Niet-alcoholische leververvetting is de ziekte van de toekomst”. Een uitspraak die we bij Z+ Center al jaren verkondigen.

Lees meer