Doe de gratis immucheck!

Wij geven jou inzicht in jouw weerstand

Ook bij Z+Center is het Sinterklaas! Van 7 tot 23 december kan je bij ons in de apotheek terecht voor een korte check van ongeveer 15 minuten. Hiermee geven wij jou inzicht in jouw weerstand, zodat je indien nodig, met enkele kleine aanpassingen sterker de winter doorkomt.

Een afspraak maken is niet nodig. Download jouw persoonlijke waardebon en kom ermee naar de apotheek.

Heel graag tot binnenkort!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties & artikels.

Las je deze artikels al?

De winter komt eraan!

De winter komt eraan!

De winter komt eraan! Alles over COVID-19 vaccinaties en griepprikken

De koude wintermaanden staan weer bijna voor de deur, en samen met de winter komt dit jaar ook weer het langverwachte COVID-19 vaccinatieprogramma.

Lees meer
De eerste schooldag!

De eerste schooldag!

Het is bijna weer zover: de eerste schooldag!

De boekentassen staan al klaar, de kleertjes zijn al uitgekozen, de fiets is opgeknapt. Het enige wat ons nog rest te doen is… de brooddoos klaarmaken!

Een gezonde brooddoos samenstellen kan uitdagend zijn: je kind lust misschien niet alles, je hebt even geen inspiratie of je kan er ’s ochtends geen tijd voor vrijmaken.

Lees meer
Loopanalyse

Loopanalyse

Streef je naar betere prestaties, minder blessures en een verbeterde loophouding? Bij Z+ Center kun je rekenen op een deskundige loopanalyse die je helpt je hardloopdoelen te verwezenlijken. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint met hardlopen, een loopanalyse is een waardevol instrument om inzicht te krijgen in je loophouding en looptechniek. Bij Z+ Center kan je afspraken maken voor je loopanalyse met professionele trainers die een diepgaande expertise hebben op het gebied van biomechanica en hardlopen.

Lees meer